Dacă nu ești pe deplin mulțumit de achiziția făcută sau mărimea nu ți se potrivește, îți punem la dispoziție două modalități de returnare a comenzii:
1. Fie alegi să schimbi produsul cu o altă mărime sau cu un alt produs, caz în care plătești doar transportul pentru returnarea produsului, iar la primirea noului produs transportul este plătit de către noi;
2. Fie alegi să primești banii înapoi, situație în care returnezi produsul primit și plătești doar transportul pentru returnarea acestuia.

*Te rugam sa retii: Gorillawear.ro suporta o parte din taxele de transport aferente schimbului de marime sau de produs doar in cazul primului schimb.

IMPORTANT!
Pentru schimbarea lor sau restituirea integrala a banilor, produsele returnate trebuie să fie în starea lor inițială (nespalate, fara urme ale utilizarii, cu etichetele originale si in ambalajul original).
Dacă au venit în cutie, aceasta trebuie să fie în starea primită, nedeteriorată sau lipită, iar la transport veți înveli cutia cu un alt ambalaj pentru a o proteja.

Cum dorești să procedezi?

Vreau să SCHIMB produsele, plătesc doar un transport din cele două necesare schimbului

CERERE SCHIMB

Te rugăm să reții:

  • produsele schimbate trebuie să fie în starea lor inițială (nespalate, fara urme ale utilizarii, cu etichetele originale si in ambalajul original);
  • dacă au venit în cutie, aceasta trebuie să fie în starea primită, nedeteriorată sau lipită, iar la transport veți înveli cutia cu un alt ambalaj pentru a o proteja; în cazul în care produsele a căror returnare se solicita prezintă ambalaje deteriorate sau incomplete, urme de uzura, zgârieturi, lovituri, accesorii lipsă,  ne rezervăm dreptul legal de a decide acceptarea schimbului sau de a opri o sumă din valoarea produsului, sumă ce va fi comunicată după evaluarea prejudiciilor aduse.

ATENȚIE! Nu trimite produsele inainte de a discuta cu un consultant Gorillawear.ro!

Vreau să RETURNEZ produsele, plătesc doar transportul pentru returul acestora

CERERE RETUR

Potrivit legislației in vigoare termenul de returnare al produselor comandate online este de 14 de zile calendaristice, iar cheltuielile directe de returnare a produselor cad în sarcina cumpărătorului. Clientul poate plati singur curierul, iar daca nu plateste, banii reprezentand transportul se vor scadea din valoarea produselor.

Te rugăm să reții:

  • Produsele returnate trebuie să fie în starea lor inițială (nespalate, fara urme ale utilizarii, cu etichetele originale si in ambalajul original);
    dacă au venit în cutie, aceasta trebuie să fie în starea primită, nedeteriorată sau lipită, iar la transport veți înveli cutia cu un alt ambalaj pentru a o proteja.
  • Când primim pachetul, vom inspecta starea produselor, înainte de a plăti returul; în cazul în care produsele a căror returnare se solicita prezintă ambalaje deteriorate sau incomplete, urme de uzura, zgârieturi, lovituri, accesorii lipsă,  ne rezervăm dreptul legal de a decide acceptarea returului sau de a opri o sumă din valoarea produsului, sumă ce va fi comunicată după evaluarea prejudiciilor aduse.

ATENȚIE! Nu trimite produsele inainte de a discuta cu un consultant Gorillawear.ro!

Pentru informații suplimentare

Ne poți contacta atât telefonic Luni – Vineri | 10:00 – 17:00 cât și prin e-mail, folosind formularul alăturat.

Sună Acum!