In concordanta cu cerintele Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, SC Massup GetFit Srl-D are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra, un membru al familiei dumneavoastra ori o alta persoana.

Scopul colectarii datelor este utilizarea lor in vederea emiterii facturilor si a altor documente legale impuse prin lege (garantii, certificate de conformitate etc.), rezolvarii solicitarilor dumneavoastra in legatura cu serviciile oferite de magazinul www.gorillawear.ro si trimiterea de mesaje informative/campanii publicitare si de marketing direct.

Refuzul furnizarii acestor date poate insemna imposibilitatea asigurarii serviciilor oferite de SC Massup GetFit Srl-D SRL prin intermediul magazinului www.gorillawear.ro

Informatiile inregistrate sunt destinate utilizarii de catre operator si sunt comunicate numai dumneavoastra, prin facturarea produselor comandate.

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei. Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor.

Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteti adresa cu o cerere scrisa, datata si semnata la Departamentul Servicii clienti, la adresa de e-mail contact@gorillawear.ro . De asemenea, va este recunoscut dreptul de a va adresa justitiei.

Daca unele din datele despre dumneavoastra sunt incorecte, va rugam sa ne informati cat mai curand posibil.

Informatiile utilizatorilor site-ului www.gorillawear.ro vor putea fi folosite numai pentru comunicari comerciale cu SC Massup GetFit Srl-D sau cu partenerii acestuia.

Orice date specifice privitoare la situatia si starea produselor se pot obtine contactandu-ne online sau prin email / telefon, la adresele cuprinse in prezentul site.

Pentru informații suplimentare

Ne poți contacta atât telefonic Luni – Vineri | 10:00 – 17:00 cât și prin e-mail, folosind formularul alăturat.

Sună Acum!
[contact-form-7 404 "Not Found"]