Identificaţi produsul / produsele dorite

Identificaţi produsul / produsele dorite
Puteţi folosi funcţia de căutare (simbolul în formă de lupă situat în partea dreaptă a ecranului sub coşul de cumpărături) pentru identificarea unor produse cu o denumire sau caracteristica particulară.

După ce scrieţi textul dorit, magazinul vă va oferi sugestia potrivită căutării dumneavoastră sau prin apăsarea tastei „enter” sau prin apăsarea butonului cu simbolul „lupă” vor fi afişate rezultatele căutarii dumneavoastră.
Puteti naviga în catalogul de produse folosind meniul principal. Ţineti cursorul asupra categoriei de care vă interesează (Pentru el, Pentru ea, Promoţii etc.), apoi alegeti sub-categoria dorita efectuând click asupra sa.

Adăugaţi produsul / produsele în coş:

Puteţi adăuga un produs în coş folosind butonul „Adaugă în coş/Selectează opţiuni” din pagina de descriere a acestuia.

Finalizarea comenzii: Coş de cumpărături
Faceţi click pe coşul de cumpărături şi veti putea vizualiza un rezumat al comenzii. Din această pagină puteţi modifica numărul de produse identice pe care doriţi să le cumpăraţi (în câmpul „Cantitate”) folosind butoanele „+” şi „-” sau introducând numărul de produse în căsuţa aflată asupra acestor două butoane.

După stabilirea acestor valori, apăsaţi butonul „Finalizare comandă”;

În cazul în care nu aveţi un cont de client pe site-ul nostru, vă puteţi creea unul în secţiunea „Contul-meu” – Nu vă temeţi, produsele din coş vor fi păstrate.

În pasul „Finalizare comandă” sunteţi informat de costul transportului şi de termenii şi condiţiile site-ului https://www.massup.ro. Dupa ce citiţi termenii şi conditiile, bifati căsuţa „Sunt de acord cu termenii şi conditiile”.

Alegeţi metoda de plată şi asta a fost!

Va multumim!

Pentru informații suplimentare

Ne poți contacta atât telefonic Luni – Vineri | 10:00 – 17:00 cât și prin e-mail, folosind formularul alăturat.

Sună Acum!